Al Masah: Citromos dohány

Az márka citromos dohánya kitűnő példa arra, hogy igen is lehet változtatni a már megszokott ízeken is. Mindezt amellett, hogy sikeresen legyen egy dohány termék. Ennek a citromos dohánynak ugyan is nem savanykás az íze, mint egy igazi citromnak. Ellenkezőleg, édeskés.

Édes és picit mézes. Leginkább a citromos-mézes Streptils torokfertőtlenítő tablettára hasonlít. Aki azt szereti, annak ez a vízipipa dohány maga a paradicsom lesz! Hazánkban még az előző megjelenésű dobozokat importálnak. Amelyik már zárjegyes, az friss és nem fogunk csalódni benne.


(Még a régi ‘ruha’, de a vízipipa dohány belül friss ha zárjegyes!)

A külső csomagolás is nagyon jól elrejti (magába zárja) a tömör és édeskés, enyhén savanykásnak is érezhető citromos illatot. A belső csomagolást felbontva pedig elszabadul az illat és az egész szobát ellepi. Tömni könnyen lehet, amit el is várunk egy prémium kategóriás vízipipa dohánytól, bár az Al Masah sohasem erről volt híres. Miután megtömtük, mehet rá az alufólia és az izzó szén. Hamarosan beindul a füst. Nagyon szép, hatalmas felhőket lehet fújni vele, garantáltan a szemünk sem fog ‘éhezni’, maximum újabb füst felhők látványára. Akár több kör szenet is kibír egy tömés, hiszen nem spórolták ki belőle a melaszt.

Összesítésben 10 pontból egy 8-at adnék neki. Aki tud a zárjegyesből szerezni annak egyszer mindenképpen ajánlott kipróbálni!