Kiszerelés

Az Al Masah hazánkban két féle kiszerelésben kapható. 50g-os és 250g-os tégelyes, műanyag dobozos kiszerelésben. Ezek mind egytől egyig a régi fajta dohányok. Miért régiek?

Régi dobozon az infók, adatok

A képeken a régi megjelenésű dohányok láthatók. Ezek nem régi dohányok, csak a külsejük más. A minőség ugyan az a garantált prémium Al Masah nyújtotta. Az cég 2008-2009 között kicsit bővítette az íz választékát és a már meglévő ízeken is picit változtatott. Már amelyiken. Az amerikai piacot megcélozva újítottak a dohányok csomagolásán és kiszerelésén.

Ilyen új fém dobozokba kerültek át a 250g -os dohány csomagok. A kékes stílus nagyon jól illik a fémes megjelenéshez és ezek a dobozok a leírások alapján jobban is zárnak mint régi műanyag kerek barátaik. Ezt nem kell félni, hogy eltörik. Lehet szállítani. Jómagam mindig is szerettem az ilyen praktikus kiszereléseket. Azonban mivel Magyarországon nem lehet 250g-os kiszerelésű dohányt forgalomba bocsájtani, így nem várhatóak ilyen fém dobozok. Nálunk csak az 50g-os, fenti papírdobozos forma elérhető.