Vásárlás

Hol kapható Al Masah dohány?

2010 elejéig csak a nagyobb webáruházakban és nagyobb boltokban volt kapható. Azonban ahogy közeledett a lejárati dátum, le lettek akciózva és nagykerként olcsón szórta szét az importőr az országba, a kisebb vízipipás üzletekbe. Így eléggé sok helyen lehetett már megvásárolni országszerte. Azonban a gyengébb minőségű, régieket tudtak csak kedvezményesen vásárolni a vidéki boltok.

Jelenleg 2012-ben a webáruházakban nem vásárolhatunk, azonban számos kis üzletben, dohánytrakban megtalálható a márka. A Nakhla után, talán az egyik legelterjedtebb márka a hazai piacon.

Hol vásárolhatok friss Al Masah -t?

2010 nyarának elején érkezett egy friss szállítmány, ami igaz, hogy drágább az illetékek miatt, azonban ismét a régi, igazi prémium minőséget adja, ami az Al Masah márkánál ismert. Ezekből az új adagokból a nagyobb üzletekben már frisset lehet kapni.

Honnan ismerhetem fel, hogy friss a csomag?

Sajnos nem a lejárati időről. A boltosok egy része szándékosan eltakarja vagy lekaparja a dátumot. Ehelyett figyeljünk a törvény által előírt figyelmeztető szövegre. Arra a fekete keretes, fehér hátterű 'gyász' szövegre. Amelyiken van ilyen matrica és  zárjegy azok biztosan a friss szállítmányból vannak. Így azok biztos finomak. Áruk 980Ft, az állam által meghatározva.


Ez egy régi kiszerelés, mivel nincs rajta a figyelmeztető 'gyász' szöveg és zárjegy sem látható rajta.


Ilyen a 'gyász' feliratos dohány termék. Cigarettákon már évek óta találkozhattatok vele.

Továbá figyelni kell a dátumra, ami a dobozon is fel van tüntetve! A "Pro" a gyártási időt jelzi, az "Exp" pedig a lejáratit,ameddig felhasználható.